Първоначално публикувано от RPWWD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
С какви двигатели са Вашите 156-ци?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЩе ти изтъкна само един разход на новата кола и искам да ме обориш, на коя 10 + годишна кола и е толкова подръжката???? - ЗАСТРАХОВКА . Сам си сметни по стойност фактурна колко е застраховката на един нов автомобил, после можем да коментираме........явно нямаш опит.предпочитам да плащам скъпо каско, отколкото да остана нейде по пътя, да се чудя що сутрин не пали, придърпва, не държи обороти, харчи много и т.н. Като направиш една сметка колко пари са ти стрували ремонтите, колко време си загубил (а времето е пари), и не на последно място - колко нерви си скъсал, ще ме разбереш. Тия от западна Европа за балъци ли ги мислиш, че карат все нови коли? Ако беше така сега нямаше да им караме употребяваните таралясници
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЕм кур, ем вазелин никъде не даватпредпочитам да плащам скъпо каско, отколкото да остана нейде по пътя, да се чудя що сутрин не пали, придърпва, не държи обороти, харчи много и т.н. Като направиш една сметка колко пари са ти стрували ремонтите, колко време си загубил (а времето е пари), и не на последно място - колко нерви си скъсал, ще ме разбереш.
съжалявам , че си попаднал на такъв екземпляр, че и нов.
Last edited by Доко; d.m.y г., 20:13.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАми с дизела е такасъжалявам , че си попаднал на такъв екземпляр, че и нов.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЕм кур, ем вазелин никъде не даватпредпочитам да плащам скъпо каско, отколкото да остана нейде по пътя, да се чудя що сутрин не пали, придърпва, не държи обороти, харчи много и т.н. Като направиш една сметка колко пари са ти стрували ремонтите, колко време си загубил (а времето е пари), и не на последно място - колко нерви си скъсал, ще ме разбереш. Тия от западна Европа за балъци ли ги мислиш, че карат все нови коли? Ако беше така сега нямаше да им караме употребяваните таралясници
всяка кола изтече ли и гаранцията почва да дава проблеми,но на новите коли проблемите са по-скъпиъъщо консумативите
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениепич днеска сме 2009,за каква нова кола говориш
всяка кола изтече ли и гаранцията почва да дава проблеми,но на новите коли проблемите са по-скъпиъъщо консумативите
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеНе с всички дизели е така бате...
п.с "Винаги има по-голяма риба"Last edited by Доко; d.m.y г., 21:15.
Comment
-
аз пък викам някой да заключи темата и да оставят само вота,че скоро няма да се разберем,просто всеки си има свое мнение по въпроса,всеки си използва колата по различен начин в различни среди,различни обстоятелства.
Лично мен колкото и да ме убеждавате,че дизела е по доброто решение няма да се съглася! както съм сигурен,че и дизеловия отбор няма да приеме обратното
по добре да плюем опелите А?Аlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
Ай стига тоя безмислен спор кое е по по най бензин или дизел - няма решение на спора. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Баси - 6 ГТА, 3.2 - любопитен съм тия двигатели на какви Алфи са...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщениеАй стига тоя безмислен спор кое е по по най бензин или дизел - няма решение на спора. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБаси - 6 ГТА, 3.2 - любопитен съм тия двигатели на какви Алфи са....Alfa Romeo 156 1.8TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБаси - 6 ГТА, 3.2 - любопитен съм тия двигатели на какви Алфи са....156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТъй де, ама поне 1-2 да си кажат......
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
Comment